Corvette specialist

Bedenktijd / retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Dream of America geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u binnen 14 dagen contact met ons opnemen via info@dreamofamerica.nl.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen retourneren

  1. Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:
    • de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
    • de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;
  2. Producten, volgens specificatie van de consument op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument en die duidelijk voor de betreffende consument bestemd zijn;
  3. Computerprogrammatuur en elektronische producten.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? U kunt hiervoor contact opnemen met info@dreamofamerica.nl.